Mer hästar åt folket!

Vår satsning här på Frösviken genomförs tillsammans med hästarna. De är med i besluten. De vill hjälpa människorna! De vill visa när och hur det känns att vara i sitt esse. De vill bära oss och dra oss. De vill visa oss vägen. Hästarna vill hjälpa oss människor att nå våra mål. Det vi behöver göra är att lyssna på dem!

För att lyckas med detta gör vi många olika saker

  • vi erbjuder företag, organisationer och privatpersoner hjälp med de förändringar de står inför. Det blir individuella sessioner likaväl som workshops med grupper
  • vi erbjuder kurser för de som själva vill jobba med samspelet mellan människa och häst
  • Boken Coachning med häst är skriven för att berätta om det kraftfulla samspelet mellan häst och människa och hur det kan användas.
  • vi arrangerar Sveriges första nationella konferens för hästassisterade coacher. Alla som jobbar med coachning eller coachande förhållningssätt inom vård, omsorg och skola är välkomna. Det som länkar oss samman är att vi gör vårt arbete med hästar och har en önskan om att fler ska få tillgång till hästarnas kraft.

Mitt uppdrag i verksamheten är att skapa de tillfällen där hästarna kan träffa människor som vill något mer än det som är – utveckla sig själva, varandra och verksamheterna de verkar i. Jag gör det genom att sälja tillfällen för människor att möta hästarna under säkra former och med den guidning genom processen som behövs. Med fokus på just dina behov och dina önskade förändringar levererar hästarna och jag den styrka, handlingskraft och uthållighet du behöver för att lyckas.

Jag verkar också för att bygga det affärsmässiga utrymmet andra entreprenörer behöver för att göra motsvarande arbete. Anledningen är att det inte bara är mina hästar som vill hjälpa människorna. Alla hästar vill bistå människor att nå sina mål. Beroende av vilken grundkompetens vi har passar det vi gör med hästarna olika bra till olika målgrupper. Vi behöver hjälpas åt för att alla delar av samhället ska få del av hästarnas kraft.

Bygga min egen session eller workshop med hästarna

Köpa boken Coachning med häst

Konferensen för hästassisterade coacher – mer information

Kursen för hästassisterade coacher – mer information