Coaching med häst

Hästarna är mina medhjälpare i arbetet för starkare ledare och effektivare arbetsgrupper. Det spelar ingen roll om man är van vid hästar eller inte, det här ger insikter som känns i både kropp och intellekt. För att boka eller be om offert – Klicka HÄR!

Coaching med häst = Equine Guided Coaching

coaching med häst

Metoden kallas för Equine Guided Coaching, Horse Assisted Education/Learning eller Horse Assisted Leadership. Vi börjar alltid med coachning utan häst och väljer därefter lämpliga övningar med hästarna. I första hand använder jag mina egna hästar. De är utvalda för och tränade till att utveckla människor.

Hästen är ett utmärkt verktyg när du snabbt vill öka medvetenheten om hur dina tankar, känslor och beteenden påverkar dig själv och din omgivning. För grupper ger hästarna nya perspektiv på samarbete och skapar momentant också nya sätt att kommunicera innom gruppen.

Hästar accepterar bara en intuitiv och situationsanpassad ledare med absolut närvaro. För den som förtjänar ledarskapet, gör hästarna alltid sitt bästa. Utan att värdera, svarar de momentant på vad vi har bett om och hur vi bad om det. Förståelsen för hur du själv fungerar landar i kroppen, känslan och intellektet samtidigt. Lärdomen blir till erfarenhet direkt och insikten gör att du förändras i den stunden. Det som var svårt blir lätt. Omvärlden kommer märka skillnaden. Coaching med häst accelererar ditt lärande.

Coaching med häst kan göras både individuellt och i grupp. Att göra en workshop med häst tillsammans med andra är en spännande form av coachning, där gruppen också utvecklas tillsammans. Hästen blir er ärliga vägvisare på resan till effektivare och roligare samarbete.

Så här går det till

Coaching med häst – Minerwa berättar hur det gick till


Coaching med häst – Minerwa berättar vad som hände


Coaching med häst – Minerwa berättar vad hon lärde sig

Du finner mer om våra kurser och workshops listade på genom att klicka på denna länk där du hittar seriösa aktörer för kurser och utbildningar i Sverige.