Nystart

Efter en omvälvande vår och annorlunda sommar kommer nu hösten. Vetet på Frösviken mognar. Bonden som odlar åkrarna runt oss kommer skörda inom några veckor. Ett avslut, det är dags att samla ihop allt vi skapat hittills och ladda för nästa säsong. Det är skördetid!

För oss som inte producerar livsmedel kan det röra sig om att sammanfatta våra liv i tanken. Göra en lista på allt vi har. Säga till dem man älskar att man tycker om och uppskattar dem. Att tillåta sig att vara tacksam. När man gör det laddar man nämligen för framtiden. Man bygger upp kraft inom sig, lagrar in stabilitet, styrka och uthållighet. 

Tiden framöver kommer fortfarande vara präglad av restriktionerna för att minimera smittspridning. Hur påverkar detta dig? Vad händer när mörker, regn och kyla inte längre gör att vi trivs utomhus? Vad har social distans för konsekvenser för dig, din verksamhet och dina nära och kära?

Vi hjälper dig att få ett starkt avstamp in i framtiden. Här och nu gör vi dig hållbar och effektiv. Vårt mål är att se dig lyckas!

Nedan finns länkar till delar av vårt utbud. Klicka på texten för mer information.

Konferensen den 19-20 augusti – Mer hästar åt folket! 

Kursen Diplomerad hästunderstödd coach, start den 24-25 augusti – för dig som vill jobba med hästar på motsvarande sätt som vi. 

Beyond Horsemanship – Kommunikationskursen för dig med egen häst.

Skapa ditt eget unika möte med hästarna på Frösviken – individuellt eller i grupp, privat eller professionellt. Vi ger dig det du behöver!

Boken ”Coachning med häst” – en fin gåva till någon i din närhet?

Gör förändring till något roligt och enkelt! Prenumerera på vår VIP-mejl och få nya perspektiv och tips om förändring varje vecka.

Smittfritt och med resultatgaranti. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.