Tjänster

Individuellt eller i grupp, workshops eller coachning, hästarna svarar alltid bäst på det som på riktigt gör skillnad. All verksamhet anpassas därför efter deltagarnas syften. Längst ned på sidan finns exempel på hur det kan gå till.

Här kan du läsa om våra arbetssätt: Coachning med häst

Exempel på tjänster riktade till näringslivet:

Exempel på tjänster till hästfolk:

 • Beyond Horsemanship
 • Hyra häst med handledning
 • Medryttare till någon av Frösvikens hästar
 • Inhysning häst på Frösviken

Till dig som själv vill jobba med hästunderstödda tjänster:

Till dig som privatperson


Exempel:

Chefscoachning
Varje månad kommer chefen till Frösviken för 2 timmars coachning med häst. Vi jobbar med det som är aktuellt just där och då, det du som chef behöver för att lyckas bättre i ditt ledarskap.
Ibland handlar det om att utveckla kommunikativa förmågan eller förmågan att motivera. Det kan också vara så att just denna dag behöver du direkt hjälp med att hantera stress eller trötthet.

Du utvecklar:

 • den sensoriska perceptionen
 • beslutsfattandet
 • kreativiteten
 • förmågan att lösa problem
 • tydlighet och kommunikation
 • målfokus och vision

Styrelsemöte – en halvdags workshop med häst
Styrelsen tar med den agenda som gäller för dagen. Vi skapar en mycket hög grad av delaktighet genom arbetet med hästarna samtidigt som alla måsten genomförs. Vi gör det som ska göras! Mjuka värden som samarbete, engagemang och stresshantering kommer på köpet.

Gruppen utvecklar:

 • den sensoriska perceptionen både individuellt och som enhet
 • gemensamt beslutsfattande
 • kreativiteten
 • förmågan att lösa problem tillsammans
 • tydlighet och kommunikation inom gruppen och utåt
 • målfokus och vision

Nå ditt mål! Mental träning
Inga förkunskaper krävs. Övningarna utförs i grupp, men individanpassas. Samvaron stärks av naturen och hästarna. Vi lägger fokus på medvetenhet om hur vi har det, våra möjligheter och vad vi önskar. Efteråt finns möjlighet att prata om upplevelserna och vad vi kan göra mer för att må ännu bättre eller lättare lyckas med det vi vill.
Perfekt för dig som vill uppnå något krävande, stressa mindre och/eller stärka dina relationer. Vill du ”bara” fylla på med energi är detta ett gyllene tillfälle.
Plats: Vinköl Frösviken, Kostnad: 250 kr/person och tillfälle eller 2000 kr för 10 tillfällen. Vi bokar tider för grupper om minst 3 personer. Varje session är 1,5 timme.
Anmäl intresse – klicka här!


Förändringsarbete
Förändringens fyra rum® är en modell för att arbeta effektivt med förändring. Samarbetet med Anki Roth gör att vi kan erbjuda denna kurs inom förändringsarbete exklusivt med en extra superkraft – hästar! Vi växlar mellan teori inomhus och möten med hästarna i Sveriges häftigaste ridhus. Lärandet av insikterna kommer direkt, det kan gälla ditt ledarskap, en önskad förändring i en verksamhet eller personlig utveckling!
Kostnad: 4650 kr/person inkl. fika och lunch
Minst 3 deltagare, max 8.
Varma kläder! Vi kommer delvis hålla till i en ridhall med skydd för väder och vind. Sköna skor som sitter bra.
Kursledare: Anki Roth (070-312 21 11, anki@coachingbyanki.se) och Sylvia Persson (070-696 87 02, info@sylviakpersson.se.hemsida.eu)


Från #Metoo till #Iwill – Seminarium – Inspiration och motivation
För Dig som är intresserade av jämställdhet och vill bidra till ett inkluderande samhälle. När människor kommer till sin rätt och tillåts blomma är de som mest kreativa och glada. Uthålligheten och kraften i allt Du gör ökar då du kan använda kraften i mångfalden på din arbetsplats genom ett på riktigt jämställd arbetssätt.
Vi på Frösviken visar och berättar hur Du kan få mer inflytande av det du redan gör och mer kraft ut av dina medarbetare.
Seminariet är 2 timmar långt.


Med häst och penna – kurs i personlig utveckling
På Frösviken, nära naturen, tar vi denna helg hästarna till hjälp för att lära mer om oss själva. De visar oss hur vi kan vara närvarande i nuet och tränar oss att känna skillnad på känslor och tankar. Vi mediterar och skriver och ritar våra upplevelser och pratar om hur vi går vidare i livet med glädje och kärlek och självkraft!
Vi jobbar individanpassat i grupp. Med hög integritet möter vi oss själva i syfte att växa och bygga vår framtid. Hästarna, experter på icke-värderande bemötande, är med oss hela vägen och de skvallrar aldrig.
Vi övernattar i en enkel stuga nära naturen och lagar mat tillsammans. Var och en efter sin förmåga. Vi umgås i den mån vi vill och orkar.
All inclusive i 2 dagar. Du får en härlig helg, men också möjlighet att lära dig vad just du behöver och hur du kan göra för att ge dig själv ett bättre mående i vardagen.


QM_300