Bilder

Hem » Bilder » Medarbetarsamtal

Medarbetarsamtal

En häst som mår bra jobbar förebyggande med sin tillvaro - de låter en märka om något inte stämmer. "Du" är i fokus - precis det jag önskar i mitt företag! Min uppgift som arbetsgivare blir därför att ge dem chansen att berätta hur de mår och därefter åtgärda situationen. Bilderna i detta album visar hur medarbetarsamtalen brukar gå till. Och över en bit mat kommer också sådant som inte blev sagt innan på tal.
Mr White, Molina och Sylvia 1.jpg
Hem » Bilder » Eurohorse 2014

Eurohorse 2014

Svenska Mässan arrangerar i anslutning till Göteborg Horse Show Eurohorse, en av Sveriges största hästmässor. Det är mycket som säljs och köps, men där finns också en paddock för kompetenshöjande inslag. Bilderna i detta album är från de 30 minuter som SylviaKPersson presenterade sin verksamhet.
DSC00185.JPG

Hem » Bilder » Miljöbilder

Miljöbilder

Såklart kan vi också åka iväg om det passar klienterna bättre, men Frösviken är platsen där jag helst jobbar. Dessa bilder visar på hur det ser ut på gården och presenterar några av mina medarbetare, hästarna.
122A0959.jpg

Hem » Bilder » Seminarium SLU´s Smedjeveckan

Seminarium SLU´s Smedjeveckan

Kundanpassat presenterar jag hur hästarna fungerar i coachingen. Vid detta tillfälle började vi med en teorigenomgång och minglade sedan med hästarna. Till sist gick vi in i ridhuset och jag gav exempel på vad hästarna kan ge om vi strukturerar upp våra möten med dem. Hästarna berättar alltid vad de upplever, jag hjälper dig att koppla ihop det med dig och din personliga utveckling. Det inte alla som orkar ta emot feedbacken däremot. Där kommer viljan att bli coachad in.
Photo 2013-09-25 17 52 08.jpg
Hem » Bilder » Equine Guided Coachning

Equine Guided Coachning

Dessa bilder visar några situationer där klienter mött hästarna. Genom samtal kopplar vi tillsammans ihop upplevelserna med verkligheten. Därefter föreslår jag nya uppgifter att genomföra med hästarna. Din utveckling går fort framåt!
IMG_43121.jpg