Ställ OM istället för att ställa in

För allas högsta bästa. Låt oss på Frösviken hjälpa!

Här finns hästarna och deras människocoach som hjälper dem att hjälpa människor med alla typer av förändringar. Här finns plats för smittfria möten. Kombinationen är fantastisk! Och vi har kontakter med många som driver verksamheter på motsvarande sätt.

De stora luftvolymerna utomhus gör att smittor späds ut. Smittrisken är minimal. Eftersom våra lokaler är i princip utomhus med de perforerade plåtarna som väggar, kommer man här kunna genomföra smittfria möten!

Här kan man komma varandra nära i samarbeten utan att vara fysiskt nära. Att byta lokal skulle kunna komplettera verksamhet på distans/digitalt enormt.

Man kommer med den agenda man har. Inget extra. Inga anpassningar annat än att man ses i ett ridhus och genomför agendan med hästar. Efter den ”mentala uppvärmningen” ser jag till att hästarna också gör mötet effektivare!

Jag har spridit till olika media att vi ställer upp för att hjälpa företag som behöver genomföra fysiska möten. Är ni på er arbetsplats i behov av något fysiskt möte? Gör det lätt för er, kontakta mig! Det är inte dyrare att göra på ett annat sätt än man gjort tidigare, det är bara annorlunda. Dessutom har jag kontakter över hela landet om det är för långt till Skara.

Till alla företag som finns i Skaraborg – Grattis! Du är bara en knapptryckning ifrån lösningen till att fortfarande hålla ett fysiskt möte när du behöver det. Klicka här för att lämna in din förfrågan.