SylviaKPersson fyller 10 år

Vårt jubileum kommer firas under en hel vecka! Detta är också EAHAE-international´s ”Horse Assisted Education Week”.

Den 1 – 7 juni 2020 erbjuds möjligheter för alla att prova på coachning med häst eller göra studiebesök. Några koncept finns beskrivna nedan, men egentligen är alla önskemål möjliga att förverkliga på ett eller annat sätt.

Det är fantastiskt att kunna samverka med kolleger världen över i ett sådant kraftfullt event som ”Horse Assisted Education Week”. Att kunna vara en av många som ser till att ge ”Mer hästar åt folket!” är en härlig känsla. Klicka här för att komma till en karta med alla EAHAE-medlemmar som är med och erbjuder verksamhet denna vecka. Tänk sedan också tanken att detta endast är en liten del av alla kolleger. Hästassisterade tjänster är något som finns och används över hela vår värld.

Under jubileumsveckan får alla som är med på vår VIP-mejllista 20 % rabatt på alla typer av verksamhet som genomförs 1–7 juni. Gå med i mejllistan genom att fylla i pop-up-fönstret HÄR.

Smittskyddet vid individuella aktiviteter är mycket högt. Vi håller avstånd i en utomhusliknande miljö och tvättar händerna. Mindre grupper går också att hantera utan risk för smittor. Därför kör vi Jubileumsveckan som planerat.

Här på hemsidan finns en funktion där man kan bygga upp sitt eget möte med hästarna. Där kan man klicka i om man vill komma privat eller professionellt, hur många man är och hur många timmar man tänker sig kan vara lagom. Temat och innehållet väljer du själv. Det behöver inte vara regelrätt coachning, temat för sessionen bestämmer vad vi gör. Och har du andra önskemål skriver du i rutan för ”Andra önskemål” vad du önskar dig. Meddela också om du är med på VIP-mejllistan så får du rabatten. Ännu finns tider kvar. Först till kvarn!

Klicka HÄR för att bygga din egen workshop och skicka in din idé om vad du vill göra! 

Här är några förslag på aktiviteter med hästarna:

Coachning med häst, individuell session, 2 timmar
Studiebesök med mingel med hästarna, 1 timma
Familjeaktiviteten ”Häng med häst”, 3 timmar, max 6 barn 
Ridtur med naturguidning, 2 timmar inklusive pyssel före och efter ridturen

Varmt välkomna!