Tjänster

förändringsarbete

inom ex. förändringsarbete

Hästarna svarar alltid bäst på det som på riktigt gör skillnad. All verksamhet anpassas därför efter deltagarnas syften. Se därför beskrivningarna som exempel och prova gärna att göra ditt eget upplägg. Klicka HÄR för att komma till verktyget.

På nedanstående sidor kan du läsa mer om tjänsteutbudet:

Coachning med häst
Ledarskapsutveckling med häst
Grupputveckling med häst
Strategiskt arbete med arbetsmiljö
Privat coaching
Projektledning
Föreläsningar


Exempel:

Nå ditt mål! Mental träning 
Inga förkunskaper krävs. Övningarna utförs i grupp, men individanpassas. Samvaron stärks av naturen och hästarna. Vi lägger fokus på medvetenhet om hur vi har det, våra möjligheter och vad vi önskar. Efteråt finns möjlighet att prata om upplevelserna och vad vi kan göra mer för att må ännu bättre eller lättare lyckas med det vi vill.
Perfekt för dig som vill uppnå något krävande, stressa mindre och/eller stärka dina relationer. Vill du ”bara” fylla på med energi är detta ett gyllene tillfälle. 
Plats: Vinköl Frösviken, Kostnad: 250 kr/person och tillfälle eller 2000 kr för 10 tillfällen. Vi bokar tider för grupper om minst 3 personer. Varje session är 1,5 timme.
Anmäl intresse – klicka här!


Förändringsarbete
Förändringens fyra rum® är en modell för att arbeta effektivt med förändring. Samarbetet med Anki Roth gör att vi kan erbjuda denna kurs inom förändringsarbete exklusivt med en extra superkraft – hästar! Vi växlar mellan teori inomhus och möten med hästarna i Sveriges häftigaste ridhus. Lärandet av insikterna kommer direkt, det kan gälla ditt ledarskap, en önskad förändring i en verksamhet eller personlig utveckling!
Kostnad: 4650 kr/person inkl. fika och lunch
Minst 3 deltagare, max 8.
Varma kläder! Vi kommer delvis hålla till i en ridhall med skydd för väder och vind. Sköna skor som sitter bra.
Kursledare: Anki Roth (070-312 21 11, anki@coachingbyanki.se) och Sylvia Persson (070-696 87 02, info@sylviakpersson.se)
Anmäl intresse för förändringsarbete – klicka här!


Från #Metoo till #Iwill – Seminarium – Inspiration och motivation
För Dig som är intresserade av jämställdhet och vill bidra till ett inkluderande samhälle. När människor kommer till sin rätt och tillåts blomma är de som mest kreativa och glada. Uthålligheten och kraften i allt Du gör ökar då du kan använda kraften i mångfalden på din arbetsplats genom ett på riktigt jämställd arbetssätt.
Vi på Frösviken visar och berättar hur Du kan få mer inflytande av det du redan gör och mer kraft ut av dina medarbetare. 
Seminariet är 2 timmar långt.
Plats: Vinköl Frösviken, kostnad: 150 kr/person. Datum: Efter förfrågan. Anmäl intresse – klicka här!


Ledarskapsutveckling – en heldags workshop med häst 
Vi jobbar med ledarskapets olika delar. Undervisning och diskussioner varvas med övningar med hästarna. Var och en jobbar individuellt, men alla deltagare hjälper varandra med feedback. Det egna ledarskapet får nya perspektiv och du får chans att träna in valda nyheter. Vill du få ut mer bokar du in flera datum och fortsätter processen i flera steg. 
Du utvecklar:

 • den sensoriska perceptionen
 • beslutsfattandet
 • kreativiteten
 • förmågan att lösa problem
 • tydlighet och kommunikation
 • målfokus och vision

Antal deltagare är 3-8 personer per tillfälle. Tid: 9.00-16.30 Plats: vår fina anläggning på Frösviken i Vinköl utanför Skara. Kostnad: 2800 kr+moms per person och dag inkl. lunch och fika. Anmäl intresse: Klicka här! 


Beyond Horsmanship – För dig som vill utveckla din relation med din häst
Ett unikt koncept där du lär dig mer om både dig själv och om din häst och hur ni kommunicerar tillsammans. Livet blir både roligare och enklare! Teori varvas med praktik och alla deltagare är aktiva i varandras utveckling varför man också kan delta utan häst. 
Kostnad: 1450 kr för deltagande med häst, 800 kr för deltagare utan häst. Nästa tillfälle är lördag den 10 augusti!
En fortsättningskurs ges lördagen den 31 augusti.
Anmäl intresse: Klicka här!


Teamutveckling – en heldags workshop med häst
Vi jobbar med gruppens funktioner och mål både tillsammans och individuellt där gruppen hjälper varandra med feedback. Vill du få ut mer bokar du in flera datum och fortsätter processen i flera steg. 
Gruppen utvecklar:

 • den sensoriska perceptionen både individuellt och som enhet
 • gemensamt beslutsfattande
 • kreativiteten 
 • förmågan att lösa problem tillsammans
 • tydlighet och kommunikation inom gruppen och utåt
 • målfokus och vision

Antal deltagare är 3-8 personer per tillfälle. Plats: vår fina anläggning på Frösviken i Vinköl utanför Skara. Kostnad: 2800 kr+moms per person och dag inkl. lunch och fika. Datum: Efter förfrågan. Anmäl intresse: Klicka här!


Med häst och penna – kurs i personlig utveckling  
På Frösviken, nära naturen, tar vi denna helg hästarna till hjälp för att lära mer om oss själva. De visar oss hur vi kan vara närvarande i nuet och tränar oss att känna skillnad på känslor och tankar. Vi mediterar och skriver och ritar våra upplevelser och pratar om hur vi går vidare i livet med glädje och kärlek och självkraft!
Vi jobbar individanpassat i grupp. Med hög integritet möter vi oss själva i syfte att växa och bygga vår framtid. Hästarna, experter på icke-värderande bemötande, är med oss hela vägen och de skvallrar aldrig.
Vi övernattar i en enkel stuga nära naturen och lagar mat tillsammans. Var och en efter sin förmåga. Vi umgås i den mån vi vill och orkar. 
Kostnad 2 550 kr per person för helinackordering och 2 dagars kurs. Datum: Efter förfrågan. Anmäl intresse: Klicka här!


QM_300