SylviaKPersson fyller 10 år

Vårt jubileum kommer firas under en hel vecka! Det blir vecka 23, den 1 – 7 juni. 

Vi startar den magiska jubileumsveckan med Öppet Hus söndag den 31 maj mellan kl. 13 och 18. Vi bjuder på smörgåstårta och bubbel samt kaffe och kaka. Det kommer finnas möjlighet att mingla med hästarna, tipspromenad och tävlingar. För att beräkna hur mycket mat vi ska förbereda är vi tacksamma för att du meddelar att du kommer och om du har fler med dig senast den 28 maj, men sen är det bara att dyka upp när det passar. Barn är varmt välkomna i vuxens sällskap. Anmäl genom att svara på detta mejl eller lämna ett meddelande via hemsidan www.sylviakpersson.se/kontakt

Resten av jubileumsveckan få alla som är med på VIP-mejllistan 20 % rabatt på alla typer av verksamhet som genomförs 1–7 juni. Några koncept finns beskrivna nedan, men egentligen är alla önskemål möjliga att förverkliga på ett eller annat sätt. Gå med i mejllistan genom att fylla i pop-up-fönstret på hemsidan eller skicka ett meddelande via www.sylviakpersson.se/kontakt

Här på hemsidan finns en funktion där man kan bygga upp sitt eget möte med hästarna. Där kan man klicka i om man vill komma privat eller professionellt, hur många man är och hur många timmar man tänker sig kan vara lagom. Temat och innehållet väljer du själv. Det behöver inte vara regelrätt coachning, temat för sessionen bestämmer vad vi gör. Och har du andra önskemål skriver du i rutan för ”Andra önskemål” vad du önskar dig eller skickar meddelande via www.sylviakpersson.se/kontakt. Meddela också att du är med på VIP-listan så får du rabatten. I skrivande stund är alla dagar den veckan obokade. Först till kvarn!

Klicka HÄR och skicka in din idé om vad du vill göra! 

Coachning med häst, individuell session, 2 timmar
Studiebesök med mingel med hästarna, ingen begränsning av antalet deltagare, 1 timma
Familjeaktiviteten ”Häng med häst”, 3 timmar, max 6 barn obegränsat med vuxna
Ridtur med naturguidning, 2 timmar inklusive pyssel före och efter ridturen

Varmt välkomna!