Näringslivsfrukost på Frösviken den 27 februari

På torsdag den 27 februari kl 8.00 bjuder Skara kommun in till frukost på Frösviken. Det är näringslivsstrateg Helena Nyman Friberg som arrangerar den. För mer info och anmälan klicka HÄR.

Eva Salin är ”naturhälsoforskare”, hon kommer presentera evidensen för varför vi människor mår så bra av djur och natur. Hon forskar på rehabilitering och behandling av stressrelaterad hälsa samt förebyggande arbete med djur och natur.

Vi på Frösviken jobbar praktiskt med människors förändringsprocesser. Ni får tillfälle att höra och se hur hästar kan användas för att underlätta de förändringar som behöver genomföras för att man ska bli frisk eller må bättre. Inom arbetslivet handlar det också om att komma till sin rätt, att vara verkligt effektiv både enskilt och tillsammans.

Hästarna kommer vara med under hela frukosten och ni kommer få känna på hur mötet med en häst kan inverka i era sinnen. Ni kommer uppleva det forskaren Eva pratar om. Det blir sannerligen en extra ordinär sammankomst där du har möjlighet att lära dig mer om vad hästarna skulle kunna göra för lönsamheten hos dig.

Den som önskar stanna kvar efteråt är välkommen att göra det. Då kan du få mer info om hur en workshop skulle kunna genomföras för att passa just dig och din verksamhet.

Boken Coachning med häst kommer finnas till försäljning. Mer info om den och möjlighet till beställning finns HÄR.

Anmäl dig via Skara kommuns hemsida, klicka här!

Varmt välkomna!