Konferens för hästassisterade coacher

”Fler hästar åt folket!” är temat för konferensen. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för vår bransch. Vi behöver varandra och här har vi chansen att konkretisera vårat gemensamma arbete. Konferensen kommer inspirera till utveckling av verksamheterna som alla hästassisterade coacher driver eller vill driva.

Inom begreppet hästassisterade coacher finns alla som jobbar med coachning eller använder coachande förhållningssätt inom olika professioner i syfte att hjälpa människor – det som länkar oss samman är att vi gör det med hästar.

Datumet bestämt till den 19-20 augusti. Boka dagarna redan nu!

Är du en Early Bird? Fram till den 1 april är anmälningsavgiften 500 kr per dag eller 800 kr för båda dagarna. Därefter kostar konferensen 600 kr per dag eller 960 kr för båda dagarna. Priserna är exklusive moms och förtäring och logi tillkommer. Anmälan om deltagande görs genom att skicka ett meddelande – klicka HÄR!

Program dag 1:
* Sylvia presenterar sin resa och deltagarna får prova på ett par övningar man kan göra med hästarna
* Föreläsning om marknadsföring och varumärkesbygge
* Workshop med häst – Hur kan vi med gemensamma krafter göra det lättare för beslutsfattare att ta in hästassisterade insatser i ordinarie verksamhet?
* Diskussion – Vad mer kan vi göra tillsammans? Vilka organisationer talar för våra intressen? Vilka forum behöver vi för att utveckla branschen?

Gemensam middag på kvällen

Program dag 2:
* Föreläsning om olika sätt att kvalitetssäkra verksamheter
* Workshop med häst – Kvalitetssäkring för arbetet med samspelet mellan människa och häst – hur kan detta ordnas?
* Inspiration – ”såhär jobbar jag” (deltagare berättar)

Var med att skapa innehållet genom att kontakta mig med dina önskningar. Eller har du verksamhet med hästar som du vill berätta om för att inspirera andra? Skicka ett meddelande genom att klicka HÄR! Och du, sprid informationen om att konferensen blir av! Ju fler vi blir ju roligare och vi behöver vara många, tillsammans bygger vi det Sverige vi vill ha.

På Facebook finns ett evenemang om det passar dig kan du kommentera där. Evenemanget är också ett sätt att dela och sprida informationen. Använd det gärna! Länk till evenemanget finns HÄR! Du är bara ett klick ifrån!