Boksläpp och Öppet Hus

Fredag 29 november 2019 från kl. 15:00 på Frösviken.

Coachning med häst heter boken och den svarar på frågan ”Varför hästar? Det handlar ju om människor!”. Den handlar om samspelet mellan hästar och människor och hur det kan användas för att utveckla människor och verksamheter.

Denna dag får du veta mer om hur det fungerar att använda hästar för att effektivisera verksamheter och göra människor långsiktigt hållbara samtidigt som de är engagerade hela dagen, varje dag. Det är lönsamt för människan själv, verksamheten hon är engagerad i och samhället i stort.

Program – varje hel timme
* Presentation av boken
* Samtal om hur hästarna kan hjälpa människorna

Mellan kl 15 och 18 kommer hästarna vara med och mingla

Hela kvällen kan du ta del av
* Fina erbjudanden
* Snittar, snacks och bubbel
* Köpa signerade böcker till specialpris

Kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig. Dyk upp när det passar dig!