Boksläpp och Öppet Hus

Fredag 29 november 2019 kl. 15:00–18:00 på Frösviken.

Coaching med häst heter boken och den svarar på frågan “Varför hästar? Det handlar ju om människor!”. Den handlar om samspelet mellan hästar och människor och hur det kan användas för att utveckla människor och verksamheter.

Signerade exemplar finns att köpa på plats!

Denna dag får du veta mer om hur det fungerar att använda hästar för att effektivisera verksamheter och göra människor långsiktigt hållbara samtidigt som de är engagerade hela dagen, varje dag. Det är lönsamt för människan själv, verksamheten hon är engagerad i och samhället i stort.

Innehåll
* presentation av boken
* mingla med hästarna!
* samtal om hur hästarna kan hjälpa människorna
* fina erbjudanden
* snittar och bubbel

Kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig. Dyk upp när det passar dig!