Book Release! 29 november 2019

Boka in fredag den 29 november! Lansering av boken om Coaching med häst. Den svarar på frågan: Varför hästar? Det handlar ju om människor!

Platsen är vår gård, Frösviken, utanför Skara. Mer om program och aktiviteter kommer! Håll utkik här på hemsidan och i sociala medier.

Vill du i förväg beställa ditt signerade ex av boken? Lämna ett meddelande här!

Författaren:

Sylvia Persson (född 1972) är husdjursagronom och psykologisk coach. Företaget SylviaKPersson startades 2010 och sedan dess har verksamheten utvecklats med mer och mer hästar involverade i processerna.

Kommunikation och förändring är mina nyckelord. Min styrka är att hitta och tydliggöra detaljer som bidrar till framsteg. Talangen att behålla känslan för helheten även när man pratar om detaljer har utvecklats tillsammans med hästarna sedan barnsben. Jag har alltid intuitivt vetat vad som på riktigt gör skillnad och haft en inre kraft att kommunicera det. Mitt brinnande intresse för utveckling – viljan att hjälpa till att finna ut vad man egentligen vill och att sedan nå dit har utvecklat talangen till en stark förmåga.

Drivkraften för mitt arbete är fred på jorden och frid i sinnet. Min vision är att alla får komma till sin rätt och att vi tillsammans bygger ett samhälle där alla bidrar utifrån sina unika förutsättningar. Ja, det är ouppnåeligt, men strävan är sann. Uthålligheten jag finner i detta är kraftfull. Varje droppe i havet är värdefull.

Hästar är stora, starka och snabba. Hela tiden uppmärksamma på vad vi vill och menar. När vi är tillsammans får människan del av hästens fysik och hästen får del av vår mänskliga hjärna. Enheten är oslagbar! Jag själv upplever det varje dag och hästarna hjälper mig på min väg som människa och entreprenör. Det vill jag dela med mig av! Därför vill jag göra hästarna tillgängliga för alla och därför behövs denna bok.

Det är ingen tillfällighet att hästen symboliserar makt och mod. Hästarna både skrämmer och attraherar. En av poängerna i mitt arbete med hästar i coachingen är att det är enheten som är stark. Genom att använda hästarna kommer vi närmare den sanna personen av oss själva. Bygger vi vidare på den helhet vi har av känslor, tankar, kropp och själ når vi våra mål utan att slåss och kämpa. Hästarna lär oss hur vi kommer till vår rätt. Hästarna visar oss vår fulla potential. Det är för mig att vara effektiv. Att snabbt och energisnålt lyckas med våra föresatser. Tänk det företag eller organisation där alla medarbetare utnyttjar sin fulla potential och dessutom mår bättre av det. Vilken lönsamhet vi skulle uppnå!