Frösviken Utveckling AB är under bildande

Idag, den 21 december, är årets kortaste dag. Det är en tid för att summera året som gått och lägga upp planerna för det kommande året. Här kommer en presentation av vårt avstamp och en önskan om en härlig julledighet. I januari startar vi upp igen. Nu går vi mot ljusare tider!

2018 har varit ett år av utveckling på många plan. En bok om coaching med häst håller på att skrivas och är på god väg att bli klart för publicering. Sortimentet har utökats och förutom ledarskapsutveckling och coaching med häst som vi erbjuder löpande i anpassade former har vi har numera flera koncept:

  • Ledarskap och stresshantering för förskolepedagoger
  • Förändringens fyra rum® med häst 
  • Beyond Horsemanship – en kommunikationskurs för hästägare
  • Mental träning 

Största förändringen har dock kommit av att vi lade in ett anbud till Västra Götalandsregionen avseende Naturunderstödd Rehabilitering. Det arbetet vilket lade grunden för det samarbete vi nu utvecklar framåt och för att skapa förutsättningar för denna tillväxt ligger nu också bolaget Frösviken Utveckling AB under bildande.

Året 2019 kommer vi dessutom erbjuda rehabiliteringstjänster tillsammans med leg. Fysioterapeut Kia Thomsen och leg. Arbetsterapeut Marko Paksuniemi. Båda är erfarna och intresserade av att bygga denna framtid tillsammans med oss på Frösviken. Hästarna, gården, trädgården och skogarna runt omkring kommer komma till nytta för alla som vill må bättre, komma närmare jobb eller prova nya vägar i livet.

Vi kommer erbjuda dessa tjänster till företag och organisationer vars medarbetare eller medlemmar behöver stöd i någon form. Det kan också vara förebyggande processer med grupper där arbetsgivare eller organisationer vill öka effektiviteten utan att medarbetarna/medlemmarna blir sjukskrivna. Verklig lönsamhet uppstår när alla medarbetare är engagerade och utför det jobb som de passar allra bäst för. Vi skapar de förändringar som krävs för att alla samtidigt mår bra. 

Som privatperson kan man också kontakta oss! Vi kan då kontakta den aktuella arbetsgivaren och erbjuda ett passande upplägg.

Varmt välkomna!