Frösviken Utveckling – För dig som vill göra skillnad på riktigt

Frösviken Utveckling är ett samarbete som håller på att byggas upp av initiativtagaren Sylvia Persson tillsammans med Marko Paksuniemi, leg arbetsterapeut, och Kia Thomsen, leg fysioterapeut. Alla har vi erfarenhet av naturunderstödd verksamhet och drivs av att bidra till god hälsa – hos individen, företaget och samhället. 

Just nu: Vi vet vad vi vill göra och hur vi ska jobba. Vi kommer smyga igång med verksamheten under sista delen av 2018 för att rulla på ordentligt under 2019. Mer info kommer, men notera redan nu: Frösviken Utveckling, det är hit du ska vända dig när du vill göra skillnad på riktigt!

Vi kommer erbjuda en unik kombination av kompetenser till alla som vill må bättre! Alla arbetsgivare som vill bygga lönsamhet både på lång och kort sikt genom hälsa och engagemang hos personalen har hos Frösviken Utveckling de bästa möjligheter till nära och direkt hjälp.

Hästarna och de unika förutsättningarna på Frösviken, med konferenssalar, skog och trädgård, genomsyrar verksamheten och ökar effektiviteten i allt vi gör.

Vi gör det som behövs. Vi gör det direkt. Vi vet att vårt arbetssätt är effektivt. Vi utlovar resultat!

Tillsammans ger mer!

Har du frågor eller vill boka tid? Skicka oss ett meddelande: