Nystart, planering, målsättning och strategi

Det nya året har sannerligen rivstartat! Överallt är det mycket på gång och det känns konstruktivt och spännande. Blir 2018 året då du finjusterar ditt ledarskap och lyfter till nya nivåer?  

Var med oss i vår och lär dig förstå din personliga styrka och utveckla kraften i din icke-verbala kommunikation. Det finns ingen anledning att bränna ut sig! Det behöver inte vara jobbigt eller tröttande! Du ska orka hela vägen. Förändringar tar på krafterna och det ligger alltid oro och lite ångest i förändringarnas kölvatten. Se till att underlätta för alla inblandade! Ta hjälp av hästarna! 

Lönsamt är också hållbart. Det går inte snabbare att sätta upp de gemensamma målen här, MEN det kommer gå lättare att genomföra dem! Alla som är här när planerna läggs kommer garanterat att vara insatta i alla möjligheter och hot tack vare hästarnas uppriktiga markeringar av svagheter och styrkor. Strategierna ni jobbat igenom här är förankrade i var och en och genomlysta av hästarnas ärliga feedback. Ingen kommer undan med uttalanden som görs för att de förväntas eller löften som inte kommer kunna hållas. Hästarna tar fram era värdegrunder utan att ni behöver lägga tid på det! Ni gör det ni ska. Samma agenda som om ni vore hemma på kontoret, men ni gör det på Frösviken med hästarna och med mig som guide. Samma tidsåtgång, en annan plats och ett nytt arbetssätt. Er kommunikation om det ni beslutat om kommer fortsätta i hästarnas icke-värderande och genuina anda för hästarna lever kvar i era erfarenheter. Ni kommer vara effektivare framöver och ni kommer må bättre. Förädnringsångesten lättar. Oron att inte hinna med blåser bort. Mindre stress, mer kreativitet och fokus. Ett hållbart och effektivt yrkesliv – det är lönsamt på riktigt!

-Håller hästarna verkligen vad du utlovar?
-Ja, hästarna levererar alltid. Eftersom de är hästar, reagerar de också som hästar – direkt och utan förutfattade meningar. Och du har mig med som guide när det gäller att tolka deras budskap. 

Du har inget att förlora! 

Ta chansen att lyfta din verksamhet till en annan nivå! Öppna workshops to 8 februari, to 8 mars,  ons 11 april, ti 8 maj och må 18 juni. Klicka HÄR för bokning!

Välkomna! 

Sylvia