#metoo Vad gör du för att göra skillnad?

#metoo 

Reaktionerna är många och varierade, men ingen har undgått att se det. Budskapet är att vi har mycket att göra för att uppnå jämställdhet på riktigt. Det gäller i alla delar av samhället. Slott och koja. Sport och kultur. Skola och arbetsliv. Stora företag och små firmor. Överallt händer det som inte borde hända. Överallt tar vissa personer för sig på andras bekostnad. Men lösningen behöver varken vara svår eller dyr!

Här på Frösviken jobbar vi med ledarskap- och organisationsutveckling och vi har alltid ett jämlikt bemötande. Vi jobbar med kundernas behov av förändring, målinriktat och professionellt. Vi använder hästarna för att skapa situationer för lärande där vi går på djupet i vårt mänskliga väsen. Hästarna tar vårt medvetande ända in utan att trampa över gränsen för din integritet. Hästarna visar oss hur man ger icke-värderande feedback och de bemöter alla utifrån den de är just här och nu. Alla möts med den respekt de förtjänar man/kvinna, ung/gammal, VD/sekreterare… Alla språk är förståeliga för hästarna. De hjälper dig att sätta ord på det som är svårt och de ser till att förmedla det som inte går att sätta ord på. Vi jobbar mot de mål ni behöver jobba med och ni får värdegrundsarbetet på köpet!

Fönstret är öppet! #metoo har sett till att nu kan vi jobba med det som innan varit tabu eller inte riktigt motiverat att ta tag i. Nu vet vi. Jämställdheten behöver tas på allvar för ett långsiktigt lönsamt och hållbart samhälle. Tänk vilken kraft vi kommer frigöra om alla personer bemöts respektfullt! Tänk vilken effektivitet vi skulle uppnå! Och tänk hur bra vi alla skulle må samtidigt!

Varmt välkomna att boka tid! Du har inte råd att missa chansen! Tillsammans gör vi skillnad!