Blåsväder på Frösviken – Inget problem!

Det är många som frågar om vår spektakulära konferenshall (ridhus). Hur är det när det är oväder ute? 

Det är innovativt att ha tre hela väggar med perforerad plåt och ingen sarg vilket är brukligt i ridhus. Man ser ut på dagen och man ser in när det är mörkt ute.

Att förmedla en känsla med ord har sina begränsningar. Ett sätt att bistå till det jag vill förmedla med detta inlägg är att ge er en film. Med ljud och rörlig bild ökar förståelsen. Klicka HÄR för att komma till vår Youtube-kanal. Där finns nu en film jag spelade in den 22 februari 2017, en riktig blåsdag. Film från oväder med nederbörd får vi återkomma med.

Den som vill är varmt välkommen att boka tid för att komma hit och uppleva klimatet i hallen själv. Inget skapar förståelse så mycket som upplevelsen! Detsamma gäller min andra innovation – den med att använda hästarna i coachingen. Genom att läsa eller höra om det kan man bilda sig en uppfattning, men att verkligen förstå kräver erfarenhet. Boka tid och prova!